9 липня у нашій громаді оголошено День жалоби в пам'ять про загиблого земляка Мельниченка Сергія

Дата: 08.07.2024 16:43
Кількість переглядів: 56

Фото без опису▪️ Наша громада понесла гірку втрату на війні. Знову Небесне Воїнство поповнилось янголом охоронцем рідної землі, що віддав життя за Батьківщину, за щасливе майбутнє, за кожного з нас.

️ 02 липня 2024 року біля села Урожайне Волноваського району Донецької області під час виконання заходів по захисту Вітчизни та її територіальної цілісності загинув юрківчанин  Мельниченко Сергій Леонідович, якому навіки залишиться  46 років.

▪️ Прощання із Сергієм Леонідовичем відбудеться 9 липня 2024 року о 12:00 біля будинку, де нині проживає його родина, за адресою: м.Шпола вулиця Благовісна, 73.

🙏 Ми висловлюємо глибокі співчуття та щирі слова підтримки родині загиблого, друзям, близьким та знайомим.

️ На виконання розпорядження міського голови від 08.07.2024 № 87 та з метою гідного вшанування пам'яті полеглого за Україну Мельниченка Сергія Леонідовича, на території Ватутінської міської територіальної громади 9 липня оголошено Днем жалоби.

▪️ У цей день на всіх спорудах громади приспускаються Державні прапори, або вивішуються з чорними стрічками, забороняється проведення розважально-концертних заходів, а також звучання розважальної музики у закладах торгівлі і ресторанного господарства, в громадському транспорті, в місцях масового відпочинку громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень