Віддали останню шану стоячи на колінах - провели в Небесну Варту загиблого на війні юрківчанина

Дата: 09.07.2024 15:40
Кількість переглядів: 43

Фото без описуСьогодні  у Шполі відбулось прощання із Мельниченком Сергієм Леонідовичем, маятник життя якого зупинився на відмітці 46. Він віддав життя  за Батьківщину, за щасливе майбутнє, за кожного з нас.

Фото без опису

Від імені Ватутінської громади слова щирого співчуття родині висловив міський голова Олександр Заборовець. У своєму виступі він наголосив, що пам'ять про кожного, хто поліг на полях священної боротьби за вільну і незалежні Україну буде вічно жити у наших серцях і передаватиметься прийдешнім поколінням, як приклад відданості та любові до Батьківщини.

Сергій народився 16 жовтня 1977 року в селі Юрківка Звенигородського району. Тут же закінчив 9 класів, після чого продовжив навчання у професійно-технічному училищі села Козацьке, де здобув спеціальність водій-пасічник.

Трудову діяльність розпочав у Ватутінській автобазі 2362. Згодом займався власною справою. Потім деякий час працював на будівництві в столиці. Не оминула доля роботи за кордоном. Перед мобілізацією працював водієм фури в Києві.

Був призваний на  службу по мобілізації Мукачевським РТЦК та СП.

Солдат Сергій Мельниченко проходив службу навідником стрілецького відділення військової частини Збройних Сил України.

Його життя  обірвалось 2 липня 2024 року біля села Урожайне Волноваського району Донецької області під час виконання заходів по захисту Вітчизни та її територіальної цілісності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Героя поховали з військовими почестями та з проявом людської вдячності від кожного, хто прийшов провести Сергія останньою дорогою життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень