Розширюємо сферу співпраці задля допомоги громаді

Дата: 25.07.2024 09:54
Кількість переглядів: 42

Фото без описуЗа сприяння Максима та  Тетяни Березняк цими вихідними відбулась робоча поїздка делегації нашої громади в місто Львів для налагодження контактів по забезпеченню необхідним соціальнно незахищених жителів громади.

Як годиться за українською традицією наша делегація приїхала з короваями та подарунками, які були вручені приймаючій стороні.

Зустрілись з головою Міжнародний Благодійний Фонд Старе Місто Львів Наталія Мишинська, головою Благодійного Фонду "Краплинка добра" Петро Шот.

Фото без опису

В розмові обговорювалась тема підтримки людей з особливими потребами, тих, хто опинився в складних життєвих обставинах. Окремо говорили й про підтримку наших захисників і захисниць, так як благодійній фонди опікується і цією тематикою.  Спілкування було конструктивним. Є розуміння і бачення подальшої співпраці. І є вже перші результати.

Наталія Мишинська передала  для потреб громади генератор, який буде встановлено у дитячому садочку №8 для освітлення укриття, набори для мистецтва (розмальовки, олівці, фломастери), які передані відділу образотворчого мистецтва школи мистецтв, резинове взуття, яке передано центру соціальних служб.

Фото без описуФото без опису

Велика подяка добродійної організації Project ESPWA за шкільні ранці, які передані закладам освіти (звіт про їх вручення буде опубліковано додатково).

Фото без опису

Висловлюємо щиру подяку всім, хто допоміг в організації поїздки: ТОВ "Комбінат баранкових виробів" (керівник Микола Володимирович Шабельнік), ПП "Климовичі (Валентин Пасісніченко), ПП "Чорні карати" (Петро Мацепа), Андрію Дубровцю та Олександру Кухаренку.

Фото без опису

Початок є. Співпраця триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень