Громада попрощалась з офіцером, який загинув на війні

Дата: 09.08.2024 14:56
Кількість переглядів: 75

Фото без опису▪️Сьогодні  ми  провели останньою життєвою дорогою у Вічність вірного сина своєї держави Бурилова Мирослава, який поклав на вівтар майбутньої перемоги найцінніше – своє життя.

▪️Зустрічали траурний кортеж на колінах, встеляли шлях квітами, схиляли перед Героєм голови.

Фото без описуФото без опису

▪️Прощання відбулось на Алеї Слави. Від імені громади щире співчуття рідним і близьким загиблого висловив міський голова Олександр Заборовець.

Фото без опису

️ "Мирослав воював за щасливе майбутнє своєї родини, краю та держави. Мріяв про Перемогу і квітуче життя у мирній країні. Не судилось. Його життєвий годинник зупинився на відмітці 35. Війна знову забирає найкращих"- говорив очільник громади.

️ Так хотілось, щоб слова могли втішити та зменшити біль мамі Тетяні Василівні, батькові Володимиру Олександровичу, дружині Любі, діткам Артему та Інессі, дідусю Василю, всім рідним, близьким і знайомим Мирослава. Але таких на жаль немає в жодній мові світу. Лише пам'ять наша буде вічно живою. Ми пам'ятатимемо кожного захисника і захисницю, які віддали своє життя за Вітчизну.

Фото без описуФото без описуФото без опису

🔹Мирослав народився 19 травня 1989 року в місті Ватутіне.

🔹Закінчив 9 класів Ватутінської школи №5. Навчався у професійно-технічному училищі №2. Відслужив строкову службу. Закінчив Поліцейську фінансово-правову академію.

🔹Наполегливо працював щоб забезпечувати свою родину: охоронником у СТОВ ім.Ватутіна села Юрківка, у супермаркеті "АТБ", інспектором з охорони праці Ватутінського комбінату вогнетривів. Відгукуються про нього,  як відповідального та сумлінного працівника, ввічливу, привітну, щиру і приємну в спілкуванні людину.

🔹У березні 2021 року Мирослав пішов на службу по контракту у Збройні Сили України.

🇺🇦 Мав звання молодший лейтенант. Служив  командиром взводу протитанкових керованих комплексів роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону. Маючи відповідний військовий досвід, виконував бойові завдання на високому рівні. Був мудрим командиром, надійним побратимом, мужнім та відважним Воїном. Його не зупиняли ні поранення ні натиск ворога.

▪️Життя Мирослава обірвалось 3 серпня біля с.Водяне Волноваського району Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу ворога.

🙏 Співчуваємо родині і розділяємо біль непоправної втрати.

Фото без описуФото без опису

🙏 🕯 За християнською традицією у Юрківській церкві була відправлена поминальна панахида.

Фото без описуФото без опису

🕯 Поховали Мирослава на Алеї Героїв на міському кладовищі №3 під звуки Державного Гімну та стрілецького салюту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень