Новини

07 Грудня, 2022 р., 11:54
🔻 Незважаючи що на даний час складається важка ситуація в інфраструктурі України в зв’язку з російською агресією, Ватутінське комунальне виробниче підприємство "Водоканал" прикладає всі зусилля для надання якісних послуг мешканцям нашої громади.
07 Грудня, 2022 р., 11:09
🔸 Днями перший заступник міського голови Зоя Ляпун провела нараду з апаратом та керівниками структурних підрозділів міської ради, виконавчого комітету, органів виконавчої влади та комунальних служб міста.
07 Грудня, 2022 р., 08:40
🔵🟡 Щиро вітаю посадових осіб і ветеранів органів місцевого самоврядування, депутатів різних рівнів і скликань, громадських діячів, всіх активних жителів громади з Днем місцевого самоврядування!
07 Грудня, 2022 р., 08:35
🚰 У зв'язку  з проведенням ремонтних робіт на водопровідній мережі  07 грудня 2022 року з 09-00 год. буде тимчасово відсутня вода по вулицях:
07 Грудня, 2022 р., 08:29
❄️  Сьогодні ранок нас зустрів лапатим снігом, який вкрив землю пухнастим покривалом. Але працівники виробничого управління житлово-комунального господарства розпочали працювати ще задовго до світанку, щоб наші маршрути на роботу, в школу та по іншим життєвим справам були безпечними.
06 Грудня, 2022 р., 17:48
🔹 Сьогодні, 6 грудня, у приміщенні навчального корпусу колишнього медичного училища гуманітарну допомогу від Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців продовжували видавати внутрішньо переміщеним особам, що прибули у громаду у квітні та травні  поточного року.
06 Грудня, 2022 р., 12:05
📞 Український ветеранський фонд перевів Гарячу лінію кризової підтримки у режим посиленої роботи. Зараз на лінії працюють професійні психологи, які допомагають справитися з панікою, підвищеною тривожністю та іншими станами.
06 Грудня, 2022 р., 11:33
5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера. Турбота про людей і тварин, гуманність, відданість, відповідальність – все це про тих, хто став на шлях волонтерства, шлях покликання допомогти ближньому, зробити світ кращим. Держава підтримує ініціативу провадження волонтерської діяльності, сприяє  її розвитку та покращенню, захисту прав волонтерів, надання їм додаткових гарантій. Основним законодавчим актом у сфері волонтерської діяльності в Україні є Закон України «Про волонтерську діяльність». 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень